Autoschade Haarlemmermeer

Wie repareert uw auto?

WIE REPAREERT UW AUTO?

Over ons autoschadeherstelbedrijf

Als autoherstelbedrijf in Amsterdam hebben wij in de loop der jaren talloze mensen uit Amsterdam, Badhoevedorp en de Haarlemmermeer weer op weg geholpen.
 

autoschadeherstelbedrijf

Service voor Amsterdam, Badhoevedorp en Haarlemmermeer

Met een team van topmonteurs voorzien wij in alle mogelijke reparaties, onderhoudswerkzaamheden en schoonmaakservices. Ons team bestaat uit 11 gemotiveerde werknemers met jarenlange ervaring. Door deze ervaring spelen wij snel en efficiënt in op uw wensen en eventuele problemen met betrekking tot de autoschade goed en blijvend oplossen.


Altijd op de hoogte

Kennis rijkt verder dan jarenlange ervaring. Door het volgen van periodieke bij- en nascholingstrajecten blijft ons team op de hoogte van alle recente en belangrijke ontwikkelingen op het gebied van autoschadeherstel. Zo garanderen wij u de nieuwste materialen en de laatste technieken voor het beste resultaat.

Erkend autoschadeherstelbedrijf

Wij zijn een professionele partij in schadeherstel en spuitwerkzaamheden van auto's, bedrijfsvoertuigen en motors. Hulsebos Autoschade is een FOCWA Eurogarantbedrijf en is aangesloten bij Topherstel. Hoge kwaliteit van onze reparaties en een correcte afhandeling van het schadeherstelproces worden gewaarborgd door ons ISO 9001-2000-kwaliteitskeurmerk.

 

Daarnaast zijn wij aangesloten bij:

  • Glasgarant
  • Aegon
  • Unigarant
  • VVVAA Noord Hollandse
  • Unigarant
  • ANWB
  • A.A.S. Schadeherstel

 

WA verzekering vervangend vervoer

Wij werken nauw samen met diverse grotere verzekeringsmaatschappijen. Zo bent u gewaarborgd van een complete en correcte afhandeling en bent u bij ons verzekerd van 4 jaar garantie op de uitgevoerde werkzaamheden. U krijgt bij ons gratis vervangend vervoer, ook met uw bedrijfsvoertuig. Is het niet veilig om nog met uw auto te rijden, dan kunt u gebruikmaken van onze haal- en brengservice.

repareren auto

Wat vinden klanten van ons?

autoschade

8

15 maart 2016

Heel goed geholpen. Vriendelijke mensen en goede service.

vervangend vervoer

10

1 maart 2016

Prima service. Auto helemaal hersteld tijdens onze vakantie. Wij zijn gebracht en gehaald van Schiphol, waardoor we de auto niet hebben gemist.

autoreparatiebedrijf

10

23 februari 2016

Zeer tevreden, zowel over de het resultaat als over de vriendelijke en efficiënte aanpak.