Autoschade Haarlemmermeer

Van autoreparatie tot schoonmaakservice

VAN AUTOREPARATIE TOT SCHOONMAAKSERVICE

De diensten van ons autoschadeherstelbedrijf in Amsterdam

Bij Hulsebos Autoschade - het autoschadeherstelbedrijf voor Amsterdam, Badhoevedorp en de Haarlemmermeer - kunt u terecht voor diverse reparaties en onderhoudswerkzaamheden. Met ons team van ervaren en professionele monteurs ziet u straks niets meer van de schade terug.
 

Autoschadeherstel

Schade aan uw auto is vervelend en kan u altijd overkomen. U dient dan allerlei zaken af te handelen waar u niet op zit te wachten. Wij geven u groot gelijk. In dit soort situaties heeft u een professioneel bedrijf nodig. Gelukkig vormt het herstellen van autoschade al jaren de kern van ons bedrijf. In onze moderne werkplaats gaan de monteurs aan de slag om uw auto te herstellen. Van klein lakwerk tot het uitdeuken van grote oppervlakken: wij voeren alle nodige reparaties uit.

Garanties

  • gratis vervangend vervoer
  • haal- en brengservice
  • alles geregeld met uw verzekering
  • schadetaxatie en -calculatie in overleg met uw verzekeringsmaatschappij
  • 4 jaar FOCWA-garantie
  • vrijblijvende offerte
autoschade

Autoruitschade

Zit er een ster in de voorruit of is het glas kapot? Het is gevaarlijk om hiermee rond te blijven rijden. Een barst breidt zich immers snel uit, waardoor het incasseringsvermogen van het glas sterk afneemt. Breng uw auto daarom langs bij ons autoschadeherstelbedrijf in Amsterdam. Onze monteurs nemen de schade op om te kijken of de ruit nog gerepareerd kan worden of toch volledig moet worden vervangen.

uitdeuken auto

Straalwerk en uitdeuken

Bevat uw auto roestplekken? In onze spuiterij gaan we aan de slag om de onderdelen er weer als nieuw uit te laten zien. We maken het oppervlak schoon en brengen daarna een nieuwe laklaag in de gewenste kleur aan.

Uitdeuken

Een deukje in drukke gebieden als Amsterdam, Badhoevedorp ende Haarlemmermeer oplopen zit in een klein hoekje. In ons autoschadeherstelbedrijf deuken we de plek netjes uit, waarbij we zoveel mogelijk rekening proberen te houden met de lak van de auto. De reparatietijd is afhankelijk van de grootte en plek van de deuk.

spuitwerk

Spuitwerk

Lakschade aan uw mooie auto? Dan kunt u bij ons terecht om uw auto in dezelfde kleur over te laten spuiten, of juist van een andere kleur te voorzien.

Hoewel we in onze spuitcabine voornamelijk auto’s onderhanden nemen, hoeft u niet gek op te kijken als u ons in de weer ziet met meubels, kunstwerken of zelfs bokshandschoenen. Kom daarom ook gerust bij ons langs voor het overspuiten van deze en andere producten.

autoschadeherstelbedrijf

Restyling

Gebruikt u uw auto veel, dan is het niet meer dan normaal dat er enkele kleerscheuren ontstaan. Daar is zeker wat aan te doen. Zit er een brandplek in de stoffering of wilt u af van de oude sigarettenlucht die in de auto hangt? Hulsebos Autoschade bekleedt waar nodig opnieuw en is in staat om, met behulp van onze speciale schoonmaakservice, elke geur te verwijderen. Het zijn deze kleine onderhoudswerkzaamheden die uw auto weer als nieuw maken. Waarom zou u daar niet van profiteren? Onze schoonmaakservice is er voor iedereen.